0475/49.03.57

Waar vinden we ons scorebord?

Onze Club doet er op dit ogenblik alles aan om ergens in Mei de wedstrijden aan te vatten. Uiteraard wanneer de autoriteiten dit toestaan en corona veilig.

 

Ondanks de vele vrijwilligers die zich hiervoor inzetten, blijkt dat onze hoekpalen, zitbanken en scorebord zijn gestolen. Hierdoor is het nu alle hens aan dek om snel een nieuw scorebord, zitbanken en hoekpalen te voorzien.

 

Aan de gemeente Haaltert is gevraagd of we onze huidige bierwagen konden behouden om dit jaar tijdens de warme zomerdagen alsnog een drankje te kunnen aanbieden aan ons trouw publiek. Uit een officieel schrijven van de gemeente Haaltert leert men dat we deze moeten verwijderen. Wij werken verder aan een oplossing en hopen dat de gemeente deze folklore volkssport steunt. Tenslotte brengen we mensen samen en geven we de jeugd de kans om op een georganiseerde wijze aan sport te doen zonder belastinggeld.

 

Een container mogen we wel plaatsen als we hiervoor de nodige officiële aanvraag indienen via het gemeentelijke web portaal. Deze hebben we nodig zodat de kaatsploegen zich zouden kunnen omkleden. Maar ook hier is de administratieve kafka niet ver weg.

 

Hopelijk zijn we tijdig klaar wanneer de eerste wedstrijden aanvatten.

 

Onze bestuur samen met alle vrijwilligers doen er alleszins alles aan.

Het bestuur.

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email